torsdag 21 juli 2011

Drygt 120 mil...







... senare så är vi hemma igen.
Det har varit tre regniga, lärorika och ganska roliga dagar nere på Kiviks marknad.
På vägen ned åkte vi förbi Gamleby och hälsade på Mathias som var på besök hemma hos sina föräldrar. Hans mamma fyllde år, så vi fick träffa halva hans släkt och äta paj. :)

Vi var nere i Kivik vid en 19.3o-tiden på söndagen och ställde upp tält och bord inför måndagen.
På måndagen fick vi lite "sovmorgon" till klockan 15 när marknaden drog igång. Vi packade ihop igen vid en 22.30. Tyvärr regnade det en hel del under dagen.
På tisdagen så drog det hela igång redan klockan 10 och vi höll igång till en 22.30 då med. Det var mycket folk på marknadsområdet (tyvärr hamnade vi på en bakgata) och strålade solsken hela dagen.
På onsdagen började det också klockan 10 och vi gav upp när regnet började komma vid klockan 14. Då packade vi ihop och började vår resa hemåt.
Vi fick en ny kompis under dessa tre dagar. En boxer som var något uttråkad bakom ståndet brevid. Han tyckte att vi var riktigt taskiga när vi inte ville bjuda honom på thai-mat, då han försökte titta på oss med ledsna valpögon.

På vägen hem så stannade vi till först i Vaggeryd och hejade på Wicke skulle börja sitt nattskift där.
Det blev en tur runt Jönköping, innan vi åkte mot Karlsborg där vi hittade mat.
En stackars älg hade fått sätta livet till utanför Lindesberg... blåljus och ambulanser. Tror det hade gått bättre för bilföraren. Bilen var bara lite knölig fram.
Det tog ungefär 10 timmar hem, så idag är vi lite trötta och möra.

Inga kommentarer: